Terapiaa, ohjausta, koulutusta

Palvelut

Olen Kelan hyväksymä palveluntuottaja perhe- ja paripsykoterapeuttina sekä kuntoutuspsykoterapian, että vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen osalta (Etelä-Suomi & Länsi-Suomi).

 Vastaanottoni ovat Espoossa ja Turussa.

Työskentelen lasten, nuorten, aikuisten, pariskuntien ja perheiden kanssa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Tarjoan  perheterapiaa, vanhempainohjausta, Dialogista perheohjausta ja pariterapiaa. Vastaanotolle voi tulla Kelan maksamana (tarvitaan sopimus), maksusitoumuksella (esim. sairaala, perheneuvola...) tai itsemaksavana asiakkaana. Lisäksi tarjoan koulutuksia ja työnohjausta.


Kelan kuntoutuspsykoterapia

Voit saada Kelan korvaamaa kuntoutuspsykoterapiaa (perheterapiaa) jos olet 16- 67 vuotias. Lisätietoja Kelan sivuilla. Katso: https://www.kela.fi/kuntoutuspsykoterapia

Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus

Voit saada perheterapiaa Kelan vaativana lääkinnällisenä kuntoutuksena. Listätietoja Kelan sivuilla. Katso: https://www.kela.fi/vaativa-laakinnallinen-kuntoutus

Miten haet Kelan korvaamaa psykoterapiaa/perhe-/pariterapiaa?

Hakuohje Kelan verkkosivuilla: https://www.kela.fi/vaativa-laakinnalinen-kuntoutus-nain-haet

Lisätietoja Kelan hankintamenettelystä, matkakorvauksista ja vammaisetuuksista Kelan verkkosivuilta: www.kela.fi > Kelan asiakaspalvelu.


Psykoterapia- ja muut palvelut

Ota yhteyttä, niin kerron tarkemmin palveluistani.

Perhepsykoterapia

Vanhempainohjaus

Dialoginen perheohjaus®


Paripsykoterapia

Koulutukset

Työnohjaus

Dialoginen perheohjaus (DFG) ® -koulutus

Kouluttajana Terveystieteen tohtori, TtT, perhepsykoterapeutti (VET) Diana Cavonius-Rintahaka

Lisätietoa Dialogisesta perheohjauksesta: 

Dialoginen perheohjaus® (DFG = Dialogical Family Guidance) on koko perheen huomioiva perheinterventiomalli, jossa perheellä on mahdollisuus keskustella ja saada henkilökohtaista ohjausta juuri heidän arkensa haastaviin tilanteisiin ja kysymyksiin, joita mahdollisesti erityislapsi tuo perheeseen.

DFG on kehitetty vanhemmille, joilla on lapsi tai nuori, jolla on neuropsykiatrinen diagnoosi / oireita, oppimisvaikeuksia, käytöshäiriötä, haastavaa käyttäytymistä tai muuta neuropsykiatriaan liittyvää pulmaa. DFG-perheinterventiomalli soveltuu käytettäväksi myös muiden erityislasten perheiden parissa.

DFG muodostaa prosessiluonteisen perheinterventiotyöskentelyn sisältäen 6 (á 90min) perhekohtaista tapaamista.

Tapaamiset toteutuvat lähtökohtaisesti vastaanottokäynteinä. Yhteistyössä perheen kanssa sovitaan tapaamisiin osallistuvat perheenjäsenet ja tapaamisten kokoonpanot. Tavoitteena on, että perhe/perheenjäsenet saavat tukea ratkaisujen löytämiseksi arjen tilanteisiin ja tulevat näin autetuksi kokonaisena perheenä.Tulevat koulutukset:

- PEERS® SOSIAALISTENTAITOJENRYHMÄ nuorille, Turku 2023-2024

  (Katso alla oleva pdf esite)

- Dialoginen perheohjaus koulutus @ Professio
  Dialoginen perheohjaus nepsylasten perheiden arjessa, kolmipäiväinen koulutus lokakuussa 2023!